top of page

Mask Powder

SKU

341

Termék csoport

Bőrápolás

Diéta

-

Allergének

-

Minősítő pecsétek

Dermatest, Gluténmentes, Iszlám, Kosher, Parabénmentes, Állatkísérlet-mentes

Leírás

Revitalizáló Maszk por.

Nettó tömeg: 29 g

-

Összetevők

Albumen, Zea Mays (Corn ) Starch, Kaolin, Allantoin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Diazolidinyl Urea, Parfum , Red 27 Lake (CI 45410 ).

Hatóanyagok

-

Felhasználási javaslat

A Revitalizáló maszk elkészítéséhez (mely hetente 2-3 alkalommal ajánlott a bársonyos, feszes, tiszta arcbőrért) egy teáskanál Mask Powder–t egy teáskanál Aloe Aktivátorral keverjen össze, amíg a keverék állománya homogén, sűrűnfolyó nem lesz. Ecsettel vékonyan kenje fel a nyakra és az arcra a nyaktól felfelé haladva, és relaxáljon kb. 30 percig. Nedves törlővel távolítsa el a maszkot, majd arcon és a nyakon maradó anyagot meleg vízzel öblítse le, törölje át bőrét tonikka, és krémezze be hidratáló krémmel.

Kizárólagos forgalmazó

Forever Living Products Magyarország Kft.

1184 Budapest, Nefelejcs u. 9-11.

Gyártó

-

Figyelmeztetés

Felhasználható: (hó, év) a termék alján EXP jelzéssel jelölt ideig. Gyártási tételszám a termék alján jelzett. Felhasználható a felnyitástól számítva 36 hónapig. Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Származási hely

USA

Dokumentumok

-


Videók
A fenti termékre minden esetben vonatkozik a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet az étrend-kiegészítőkről.

"6. § (2) Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni."

Termékinformációk forrása: www.flpshop.hu, Forever Magyarország facebook oldala

bottom of page