top of page

Infinite Firming Serum

SKU

555

Termék csoport

Bőrápolás

Diéta

-

Allergének

-

Minősítő pecsétek

Dermatest, Gluténmentes, Iszlám, Kosher, Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács, Parabénmentes, Állatkísérlet-mentes

Leírás

Bőrfeszesítő szérum. 

Nettó térfogat: 30 ml

Hogyan működik és miért szuper az anti-aging bőrápolásban a Firming Serum?

Az öregedési folyamatok csökkentését egy olyan három aminosavas peptiddel veszi célba, amely utánozza a bőr természetes folyamatait, ezáltal növeli feszességét és csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését.

Hatásos természetes összetevőkkel és aloénkkal egyesítve hidratálja a bőrt, elősegíti annak simaságát, feszességét, kitelítődését!

Összetevők

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Butylen Glycol, Glycerin, 1-2 Hexanediol, Yeast Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Arginine, Tripeptid-1, Trifluoroacetyl Tripeptid-2, Caprooyl Tetrapeptide-3, Whey Protein, Lactic Acid, Lactose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Dextran, Ascorbic Acid,m Propanediol, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Potassium sorbate, Sodium Benzoate.

Hatóanyagok

-

Felhasználási javaslat

1-2 pumpányi szérumot vigyen fel a megtisztított bőrre. A fiatalosabb bőrért gyengéden masszírozza az arcát és nyakát, amíg a szérum felszívódik.

Kizárólagos forgalmazó

Forever Living Products Magyarország Kft.

1184 Budapest, Nefelejcs u. 9-11.

Gyártó

-

Figyelmeztetés

Kerülje a termék szembe kerülését.. A szem irritációja esetén alaposan öblítse le vízzel. Amennyiben az irritáció továbbra is fennáll, hagyja abba a krém alkalmazását és forduljon orvoshoz. Felhasználható: A termék alján EXP jelzéssel jelölt ideig (hónap és év jelölésével). Gyártási tételszám a termék alján jelzett.

Származási hely

USA

Dokumentumok

Infinite Firming Serum
.pdf
PDF letöltése • 621KB

Hidratált bőr nyáron is
.pdf
PDF letöltése • 562KB

Videók
A fenti termékre minden esetben vonatkozik a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet az étrend-kiegészítőkről.

"6. § (2) Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni."

Termékinformációk forrása: www.flpshop.hu, Forever Magyarország facebook oldala

bottom of page