top of page

Forever Alpha-E Factor

SKU

187

Termék csoport

Bőrápolás

Diéta

Vegán, Laktózmentes

Allergének

Szójabab

Minősítő pecsétek

Dermatest, Gluténmentes, Iszlám, Kosher, Vegán, Állatkísérlet-mentes

Leírás

Bőrregeneráló folyadék.

Nettó térfogat: 30 ml

Az Alpha-E Factor enyhe, bőrpuhító hatású készítmény, amely E-vitamint, A-vitamint, C-vitamint, Aloe verát, borage-olajat, bisobololt és más védő hatású alkotórészeket tartalmaz, így optimális védelmet nyújt a környezet hatásainak kitett bőr részére. Hidratálja és simává teszi a bőrt, ennek eredményeképpen fiatalos megjelenést biztosít a számára.

Mi csak úgy hívjuk, hogy a bőrmentő.

A Forever Alpha-E Factor egy gazdag elixír a száraz bőrre, amely A-, E- és C-vitaminokat tartalmaz az erőteljes antioxidáns hatás érdekében. Retinil-palmitát tartalmának köszönhetően felveszi a harcot a szárazsággal. Növeli a rugalmasságot és helyre állítja a nedvességet.

Összetevők

Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bisabolol, Tocopherol, Lecithin, Borago Officinalis Seed Oil, Glycine Soja Oil, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance.

Hatóanyagok

-

Felhasználási javaslat

Az arcon, a nyakon és a száraz bőrrészeken kell szükség szerint alkalmazni. Fokozottabb hidratálás érdekében használat előtt könnyedén nedvesítsük be a bőrt tonerrel. A Forever Alpha-E Factor készítmény ezen kívül az R3 Factor bőrlágyító krémmel együtt is alkalmazható.

Kizárólagos forgalmazó

Forever Living Products Magyarország Kft.

1184 Budapest, Nefelejcs u. 9-11.

Gyártó

-

Figyelmeztetés

Felhasználható: Az üvegcse alján EXP jelzéssel jelölt ideig (hónap és év jelölésével). Tételazonosító jelölés a termék alján jelzett. Felhasználható: A felnyitás után 12 hónapig.

Kizárólag külső használatra. Ügyeljen, hogy a készítmény ne kerüljön a szembe. Szem irritáció esetén a szemet vízzel alaposan öblíteni kell.

Származási hely

USA

Dokumentumok

-

VideókA fenti termékre minden esetben vonatkozik a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet az étrend-kiegészítőkről.

"6. § (2) Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni."

Termékinformációk forrása: www.flpshop.hu, Forever Magyarország facebook oldala

bottom of page