top of page

Forever Aloe Scrub

SKU

238

Termék csoport

Bőrápolás

Diéta

Vegán, Laktózmentes

Allergének

-

Minősítő pecsétek

Dermatest, Iszlám, Kosher, Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács, Vegán, Állatkísérlet-mentes

Leírás

Forever Aloe krémes állagú bőrradír

Nettó tömeg: 99 g

A gyengéd jojoba mikrogömböket tartalmazó exkluzív formulánkat arra a célra fejlesztettük, hogy a tisztítás alatt a bőrt nedvesítse, kondícionálja, ne engedje kiszáradni, valamint megvédje azt a szárító és károsító hatásoktól, amelyek más, szintetikus szereket tartalmazó bőrtisztítóknál előfordulhatnak. A Forever Aloe Scrub annyira gyengéd, hogy akár naponta is használható.

Ellentétben jó néhány bőrradírral, amelyek durva, éles összetevőket tartalmaznak, mint például zúzott diófélék, gyümölcsmagok vagy műanyag mikrogömbök, addig mi jojoba mikrogömböket használunk, amelyek kíméletesen gördülnek át a bőrödön!

Eközben felveszik az elhalt hámsejteket, így tisztítva meg az utat az új, friss bőrnek.

A Forever Aloe Scrub mindennapi használathoz is elég gyengéd.

Összetevők

Aloe Barbadensis leaf Juice, Aqua, Hydrogenated Jojoba Oil, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Sodium Cocoyl Isethionate, PEG-100 Stearate, Lauramine Oxide, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Myristamine Oxide, Sodium Lactate, Ascorbic Acid, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Citric Acid, Glycerin, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI42090.

Hatóanyagok

-

Felhasználási javaslat

Vigye fel az arc vagy a test nedves bőrére, és ugyancsak nedves ujjbeggyel, körkörös mozdulatokkal puhán masszírozza bele 2-3 percig. Ügyeljen arra, hogy a szembe ne kerüljön. Alapos öblítés után tiszta, puha törölközővel itassa a bőrét szárazra.

Kizárólagos forgalmazó

Forever Living Products Magyarország Kft.

1184 Budapest, Nefelejcs u. 9-11.

Gyártó

-

Figyelmeztetés

Gyártási tételszám a tubus hegesztésén jelzett.

Felhasználható: A felnyitástól számítva 12 hónapig, tubus hegesztésén EXP jelzéssel jelölt ideig (hónap és év jelölésével).

Származási hely

USA

Dokumentumok

Hidratált bőr nyáron is
.pdf
PDF letöltése • 562KB

Videók

-

A fenti termékre minden esetben vonatkozik a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet az étrend-kiegészítőkről.

"6. § (2) Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni."

Termékinformációk forrása: www.flpshop.hu, Forever Magyarország facebook oldala

bottom of page