top of page

Aloe Sunscreen

SKU

617

Termék csoport

Személyi higiénia

Diéta

Vegán, Laktózmentes

Allergének

-

Minősítő pecsétek

Dermatest, Gluténmentes, Iszlám, Kosher, Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács, Parabénmentes, Vegán, Állatkísérlet-mentes

Leírás

Széles spektrumú SPF 30-as fényvédő faktorú, napkrém. Vízálló 80 percig

Nettó térfogat: 118 ml

Segít megakadályozni a napégést. Egyéb napfényvédelem együttes alkalmazása esetén csökkenti a bőrrák és a napsütés okozta korai bőröregedés kockázatát.

🌊Óvd a bőröd a Nap káros sugaraitól, miközben egyidejűleg véded az óceánok sérülékeny ökorendszerét. Az Aloe Sunscreen NEM tartalmaz oxibenzont és oktinoxátot, melyek hozzájárulnak a korallzátonyok fehéredéséhez és pusztulásához.

🌊Az Aloe Sunscreen napkrém összetételének köszönhetően 80 percig vízálló és vízzel hosszan érintkezve is megtartja fényvédő hatását, nem vízoldékony, azaz fürdés során és utána is megtartja kiváló fényvédő hatását.

🌊E különlegesen biztonságos és hosszantartó hatás kulcsa a cink-oxid, mely más naptejektől, fényvédő készítményektől alapvetően megkülönbözteti termékünket.

🌊Az Aloe Sunscreen használatában, felvitelében és a bőrön képzett tartós fedőrétege miatt is eltér más, alapvetően csak kémiai fényvédőket tartalmazó, vízzel azonnal lemosható termékektől, melyek napvédő hatása megkérdőjelezhető.

🌊A cink-oxid erős fényvédő hatása miatt a krémet elegendő vékony rétegben felvinni a bőrre, így az nem okoz ragadós felületet.

🌊Első használatakor feltűnhet, hogy az a készítmény nehezebben kenhető, több krém alkalmazásakor esetleg fehér nyomot hagy a bőrön. Mindez a fizikai védelem része, amit a rendszeres alkalmazással és a magasszintű védelemmel hamar felülírja az első alkalmazáskor tapasztaltakat. Hatását azonnal kifejti, így alkalmazását követően nem kell hosszan várni, mint a csupán kémiai védelmet alkalmazó készítmények esetén. A cink-dioxid antibakteriális hatású, nem allergén és az aloe verának köszönhetően kifejezetten jó bőrápoló készítmény összetevő is.

Összetevők

Water (aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel), Zinc Oxide, Octocrylene, Homosalate, Propanediol, Octisalate, Propylheptyl  Caprylate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, VP/Hexadecene Copolymer, Cetearyl Ethylhexanoate, Undecane, Polyhydroxystearic Acid,  Hidrogetated Castor Oil, Tridecane,  Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol,  Caprylyl Glycol, Fragrance (Parfum), Clorphenesin, Sodium Gluconate, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate,  Potassium Sorbate.

Hatóanyagok

-

Felhasználási javaslat

Alkalmazza 15 perccel napozás előtt. Ismételten kenje be magát 80 perc elteltével, vagy úszás, izzadás esetén, közvetlenül törölközés után. Legalább 2 óránként ismételje meg az alkalmazást.

Kizárólagos forgalmazó

Forever Living Products Magyarország Kft.

1184 Budapest, Nefelejcs u. 9-11.

Gyártó

-

Figyelmeztetés

A napon töltött idő növeli a bőrrák és a korai bőröregedés kockázatát. A kockázat csökkentése érdekében rendszeresen használjon 15 vagy annál nagyobb SPF faktorszámú fényvédőt. Csökkentse a napozás idejét, különösen 10 és 14 óra között. Viseljen hosszú ujjú inget, nadrágot, sapkát és napszemüveget.  6 hónapos kor alatti gyermekek esetében kérje ki orvosa véleményét. Ne tartózkodjon túl sokáig a napon, még akkor sem, ha napkrémet használ. Tartsa távol a babákat és a kisgyermekeket a közvetlen napsütéstől. A napsugárzásnak való kitettség súlyos egészségügyi veszélyt jelent.

Alkalmazza a napkrémet különösen izzadás, úszás és a törölközés után, legalább 2 óránként. Az átlagos felnőtt teljes testfelületének védelméhez 6 teáskanál (kb. 36 g) napvédő szükséges. A felhasznált mennyiség csökkentése jelentősen csökkenti a napvédelmet. Felhasználható: lásd a tubus hegesztésén.


Csak külső használatra!  Ne használja sebes vagy sérült bőrfelületen. Óvakodjon a termék szembe kerülésétől, ha ez mégis bekövetkezik, öblítsük ki vízzel. Hagyja abba a használatot és kérje orvosa segítségét, ha bőrkiütést tapasztal és az tartós. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Védje a terméket a túlzott hőtől és a közvetlen napfénytől.

Származási hely

USA

Dokumentumok

Sunscreen
.pdf
PDF letöltése • 548KB

Videók

-

A fenti termékre minden esetben vonatkozik a 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet az étrend-kiegészítőkről.

"6. § (2) Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni."

Termékinformációk forrása: www.flpshop.hu, Forever Magyarország facebook oldala

bottom of page